Microsoft випустила оновлення для підготовки комп’ютерів до іншого масштабному оновленню

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft випустила оновлення для підготовки комп’ютерів до іншого масштабному оновленню Windows 10 May 2020 Update. Апдейт називається KB4023057.

Він доставляється на всі пристрої з Windows 10 October 2018 Update і новішими версіями, в тому числі Windows 10 November 2019 Update. KB4023057 підвищує стабільність роботи «Центру оновлень Windows», а ще стискає файли, щоб звільнити дисковий простір на комп’ютері.

Після установки KB4023057 відбувається підготовка системи до завантаження останнього оновлення Windows 10 May 2020 Update і наступних випусків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що патч KB4023057 вже виходив в 2018 році. З тих пір Microsoft кілька разів перевипускає його, щоб якомога більше користувачів отримали оновлення. Цього разу компанія внесла зміни в деякі компоненти. Варто звернути увагу, що якщо оновлення раніше вже було встановлено, то зараз після завантаження його поточної версії можуть виникнути помилки. Тоді потрібно видалити стару версію патча, а потім встановити нову.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.