Microsoft випустить Windows 11, і зробить її безкоштовною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нехай поки що нову ОС ще і не представили офіційно, проте, за даними інсайдерів, вона буде називатися саме Windows 11. Днями доступ до неї отримали співробітники Microsoft з відділу тестування ПО. Тепер вони будуть день за днем ​​тестувати нову платформу, виявляючи різні баги і недоліки в процесі її використання. 

Потрібно все це для того, щоб до моменту релізу в першій половині 2021 року нова операційна система вийшла на ринок, і відразу ж почала користуватися колосальною популярністю. Сприятиме такий можливість запуску програми, що існують в даний час у версії для Windows 10. Така подія, поза будь-якими сумнівами, гарантовано приємно порадує всіх користувачів.

Таким чином, нова операційна система виявиться здатна запускати додатки, побудовані на базі таких популярних і поширених протоколів, як UWP, PWA і Win32. Користувачі при її використанні можуть розраховувати на функцію миттєвого створення резервних копій і швидкого відновлення з таких, в тому числі через хмарне сховище OneDrive, а також, крім цього, на ряд інших особливостей, якими нова операційна система всіх порадує. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У число таких входять підтримка безшовних оновлень з можливістю установки без перезавантаження, новий призначений для користувача інтерфейс, перероблена система захисту, підвищення багаторазово надійність і стабільність, а також, крім того, ряд інших важливих переваг.

Нова операційна система, поза будь-якими сумнівами, гарантовано зможе знайти широку популярність, і їй точно вдасться стати більш поширеною, ніж Windows 10, встановлена ​​яка зараз, в даний час, на більш ніж 1 млрд електронних пристроїв з різних категорій, починаючи з вкрай дешевих і закінчуючи дуже дорогими. За попередніми даними, презентація новенької платформи під назвою Windows 11, хоча можливо вона буде називатися якось інакше, відбудеться вже в кінці цього року, а її фінальна стабільна збірка повинна буде побачити світло в першій половині 2021 року, тобто буквально через півроку або навіть раніше. 

За рахунок того, що поширюватися вона буде безкоштовно, зовсім нічого платити за неї гарантовано абсолютно точно не буде потрібно, тому встановити її без грошових витрат і вкладень зможе кожна людина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.