Програми

Оновлений Google Chrome вирішить дратівливу проблему із збереженням паролів

Share

Запам’ятати численні паролі від усіх своїх акаунтів і особистих кабінетів буває непросто – деколи доводиться міняти забуті комбінації на нові. При цьому легко пропустити пропозицію браузера змінити збережений «ключ» від облікового запису і зіткнутися з неможливістю виконувати автоматичний вхід на сайт. Нова функція Google Chrome, яка вже доступна користувачам тестової збірки додатку, дозволяє вирішити цю проблему без скидання налаштувань і чергової процедури відновлення.

Стандартний менеджер паролів Chrome запам’ятовує облікові дані користувача, а потім автоматично заповнює ці поля при наступному вході на сайт. Але якщо облікові дані були змінені, у користувачів можуть виникнути складнощі з авторизацією. Нова функція браузера покликана вирішити цю проблему – вона дозволяє не тільки переглядати збережені паролі, але і редагувати їх. Корисна опція вже з’явилася в експериментальній збірці Chrome Canary для Windows, Mac, Linux і Chrome OS.

Щоб активувати функцію, необхідно присвоїти їй статус «Включено» на сторінці chrome: // flags. Після встановлення відповідного перемикача в розділі налаштувань «Заповнити форму» (також доступний за адресою chrome: // settings / passwords) з’явиться відповідна опція в меню, що випадає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перед тим, як відредагувати пароль, користувач може переглянути його, натиснувши на іконку праворуч від поля введення. Терміни появи нової функції в стабільних збірках Chrome розробники поки не оголосили.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Нові подробиці про Nintendo Switch 2

    В останні місяці в ігровій індустрії ходять чутки про нову консоль Nintendo Switch 2. Але…

    27.04.2024

    Microsoft знайшла хитрий спосіб вставляти більше реклами в Windows

    Наразі компанія Microsoft тестує новий спосіб демонстрації реклами в меню "Пуск" Windows 11, який покликаний…

    27.04.2024

    ШІ-інструмент від Adobe робить розмите відео чітким

    Команда інженерів з відео та штучного інтелекту з Adobe Research розробила додаток штучного інтелекту під…

    27.04.2024

    Apple видалила програми з ШІ з App Store, вони могли генерувати зображення з оголеною натурою

    Компанія Apple припинила діяльність цілої категорії додатків для генерації зображень за допомогою штучного інтелекту, які…

    27.04.2024

    VR-окуляри Apple Vision Pro не виправдали очікувань

    Перші серійні VR-окуляри Vision Pro від Apple, випущені в лютому цього року, не виправдали очікувань…

    27.04.2024

    Windows 11 поставить на користувачах чергове «тавро»

    Черговий водяний знак з'являтиметься у разі невідповідності системним вимогам. Про це повідомляє користувач соцмережі X…

    27.04.2024