Компанія Google створила в «Картах» нову соціальну мережу

Компанія Google створила в «Картах» нову соціальну мережу
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В компанії Google було кілька проєктів власної соціальної мережі. Найуспішнішою вважалася Google+, але на початку 2019 року сервіс припинив свою роботу. Але пошуковий гігант не залишає спроб зайняти цю нішу, представивши своєрідну соціальну мережу всередині фірмового картографічного сервісу.

 

Всі звикли використовувати «Карти» від Google для навігації і перегляду інформації про різних місцях. Після тривалого тестування компанія запустила по всьому світу соціальну функцію, що дозволяє підписуватися на інших користувачів, як це реалізовано в Twitter, Instagram та інших соціальних мережах. Слідувати можна за людьми, які хоча б раз залишили публічний відгук або додали фотографію на карти. Для цього достатньо просто зайти в профіль цю людину і натиснути відповідну кнопку біля імені.

Компанія Google створила в «Картах» нову соціальну мережу

Підписавшись на людину, яка вас цікавить, ви будете бачити опубліковані нею відгуки, фотографії та іншу інформацію в спеціальній вкладці. За задумом Google, це дозволяє відкривати для себе нові цікаві місця поблизу або в будь-якому місті світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В профілі кожного користувача відображаються фільтри, що дозволяють відразу ж побачити, що він публікує найчастіше. При бажанні можна закрити профіль, щоб інші користувачі могли підписатися тільки з вашого схвалення.

Як завжди, нова функція поширюється «хвилями» і поки ще не доступна всім бажаючим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.