Програми

В MIUI 12 додадуть зручну функцію з Android 11 і iOS 14

Share
Час читання: 2 хв.

При розробці нових версій прошивок компанії часто підглядають цікаві ідеї у конкурентів. Це можна спостерігати на прикладі iOS і Android, які з кожним роком все більше стають схожими один на одного. Запозичити новомодну функцію у Apple і Google вирішила компанія Xiaomi, запровадивши її в MIUI 12.

 

Розробник з порталу XDA виявив в коді останніх бета-версій MIUI 12 згадку функції, що дозволяє взаємодіяти зі смартфоном за допомогою постукуванню по задній кришці. Аналогічна можливість на початку року була виявлена в бета-версії Android 11, а потім і в iOS 14. Вона дозволяє отримати швидкий доступ до якоїсь програми або функції пристрою, постукавши пальцем по його тильній стороні.

В MIUI 12 нова функція буде працювати в точності, як в iOS 14, реагуючи як на подвійне, так і на потрійне постукування. На ці дії можна призначити запуск камери, включення ліхтарика, виклик центру керування або повідомлень і створення скріншоту. Не виключено, що в майбутньому цей список буде розширено.

Про терміни впровадження нової функції поки немає ніякої інформації.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    FCC зобов’язує всіх виробників смартфонів забезпечити сумісність із слуховими апаратами

    Федеральна комісія зі зв'язку США (FCC) оголосила про нову вимогу, яка зобов'язує всіх виробників смартфонів…

    18.10.2024

    У мережі з’явилися бенчмарки iPad Mini 7

    Сьоме покоління iPad mini з'явилося на Geekbench, підтвердивши наявність 8 ГБ пам'яті та показавши, як…

    18.10.2024

    В Україні презентували дрон ZOOM як заміну DJI Mavic

    Здається, у нас з'являється цікава альтернатива популярним китайським дронам DJI Mavic. Українська компанія Frontline представила…

    18.10.2024

    У Telegram з’явилася одна з базових функцій YouTube

    У бета-версії Telegram 11.2.3 для Android з'явилося нововведення, яке буде особливо корисним любителям відеороликів. Йдеться…

    18.10.2024

    Samsung представила Exynos 2500 із революційною конфігурацією ядер

    Доля нового процесора Samsung Exynos 2500 залишається в тіні невизначеності, проте чутки та витоки про…

    18.10.2024

    В Україні прогнозують зростання цін на інтернет

    Схоже, що в Україні нам доведеться звикати до зростання цін на інтернет-послуги вже у 2025…

    18.10.2024