В Google Chrome для Android з’явилась дуже зручна функція

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google почала тестувати нову дуже зручну функцію фірмового браузера Chrome для Android-пристроїв, яка повинна сподобатись багатьом власникам смартфонів та планшетів. Необхідність в модернізації меню завантажень з’явилась достатньо давно. В цьому розділі можна лише відстежувати прогрес скачування файлів, а також ознайомитись з переліком вже завантаженого контенту.

Нажаль, в браузері Chrome для Android-пристроїв не має можливості відсортувати завантаження по їх розміру або назві. Корисні додаткові функції також відсутні. Однак після сьогоднішнього оновлення перелік функціональних можливостей значно розшириться. В тестовій збірці Chrome 86 Canary з’явилась функція відкладеного завантаження файлів. Користувачі зможуть скачувати безпосередньо зараз або відтермінувати початок процесу, обравши відповідну дату та час.

Щоб активувати нову функцію необхідно натиснуте на відповідне зображення в розділі з іншими експериментальними функціями (chrome://flags). Найближчим часом активація відкладених скачувань буде також доступна в розділі «Завантаження».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.