На Google Картах з’являються світлофори

Компанія Google продовжує масштабне оновлення свого додатку Google Maps. Сьогодні стало відомо, що технологічний гігант реалізував нову корисну функцію. Відтепер користувачі сервісу будуть бачити на картах світлофори. Слід відзначити, що вперше така опція була реалізована в Apple Maps в операційній системі iOS 13.

Позначки світлофорів поки що відображаються в тестовому режимі. Вони дуже маленькі, тому їх можна легко пропустити. Однак при зміні масштабу, умовне позначення світлофору також буде збільшуватись. На сьогоднішній день нова функція доступна лише обмеженій кількості користувачів. Google використовує етап тестування для збору відгуків та доопрацювання функціоналу.

Оновлення додатку Google Карти дозволяє більш детально розпланувати маршрут. Це особливо корисно під час пересування по незнайомій місцевості. Водії отримають можливість обрати найкращий напрямок, відштовхуючись від кількості світлофорів, які також можуть стати причиною появи заторів. Поява на карті світлофорів дозволяє водіям більш раціонально контролювати швидкість пересування. Оновлена версія Google Maps дебютує в США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.