В Gmail з’явилась нова функція для користувачів iPad

Функція доступна відразу всім користувачам.

Поштова скринька Gmail полегшує роботу режиму багатозадачності на пристроях iPad. Тепер є можливість використовувати додаток в режимі розділеного перегляду разом з Календарем Google або іншими додатками для iOS. Це повинно спростити, наприклад, перевірку розкладу перед відповіддю на електронний лист або вибір фотографій для перетягування в повідомлення.

Ця функція доступна відразу всім G Suite і особистим акаунтам Google. Щоб увійти в розділений вигляд з Gmail, потрібно включити багатозадачність на iPad. Потім провести пальцем вгору від нижньої частини екрану і перетягнути додаток, який ви хочете запустити поруч з Gmail, до лівого або правого краю екрану.

В Gmail з'явилась нова функція для користувачів iPad

Для зручності і продуктивності є сенс використовувати Gmail в режимі Split View, але ця можливість трохи запізнилася. Apple представила Split View в 2015 році з iOS 9. Хоча у Google було достатньо часу, щоб попрацювати над цим, Gmail в режимі Split View все ще іноді буває трохи нестабільним. Будемо сподіватися, що розробники виправлять баги в найближчі тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.