Стало відомо про нові функції в WhatsApp

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp отримав поліпшення групового відеодзвінка, статус для iOS, анімовані наклейки і QR-коди для профілів.

Команда популярного месенджера WhatsApp розповіла про нововведення в додатку, які стануть доступні для користувачів.

1. Анімовані стікери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Графічні малюнки доступні для користувачів бета-версій WhatsApp під номером 2.20.195.1 для Android і 2.20.70.26 для iOS. Зараз користувачі мають можливість завантажити єдиний набір анімованих стікерів, які отримали назву Playful Piyomaru зі спеціального магазину WhatsApp Store. Планується, що зовсім скоро там будуть доступні і інші набори.

Повідомляється, що користувачі отримають можливість пересилати анімовані стікери і зберігати їх собі, а здійснення завантаження і імпорту зі сторонніх джерел з’явиться пізніше. Варто відзначити, що на даний момент стікери не підтримують зациклену анімацію і відтворюють її тільки один раз при отриманні.

2. QR-коди для профілів.

Кожний обліковий запис тепер має свій власний QR-код. Будь-який користувач може легко відсканувати особистий малюнок певного користувача, а потім додати його в якості контакту, що виключить необхідність постійно вручну вводити номер. Ця функція давно поширена на різних ресурсах, в тому числі на сервісах Facebook. WhatsApp вирішив не відставати в цьому питанні.

3. Відеочат.

Тепер в групових чатах WhatsApp можуть брати участь до восьми користувачів одночасно. А в групових текстових чатах впроваджений значок відео, що дасть можливість користувачеві одним натисканням перетворити звичайне листування в відеоконференцію, на яку будуть автоматично запрошені всі учасники чату. Але, з невідомих причин, значок буде актуальний тільки для тих діалогів, в яких беруть участь вісім або менше користувачів.

4. Темний режим.

Веб-версія WhatsApp також отримує підтримку темного режиму, щоб відповідати додатку. І, нарешті, користувачі iOS тепер мають доступ до функції статусу, яка є версією історій WhatsApp.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.