Програми

Випущено нову Windows 10 з переробленим інтерфейсом і новими функціями

Share

Сьогодны американська корпорація Microsoft випустила нову Windows 10, а містить вона в собі перероблений інтерфейс і інші нові функції, якими вона гарантовано зможе приємно всіх порадувати. 

Важливо, що вже починаючи з сьогоднішнього дня всі бажаючі можуть встановити цю нову ОС, а доступна вона у вигляді стабільної бета-версії, установка якої можлива для всіх учасників програми раннього доступу Windows Insider. Приєднатися до такої легко і просто без зайвих складнощів і труднощів можуть абсолютно всі бажаючі.

Нова операційна система Windows 10 містить в собі повністю перероблений інтерфейс в стилі Fluent Design, який компанія Microsoft просуває ось уже як багато років. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачів чекає однорідний прозорий фон, доповнений віджетами, виконаними в одному єдиному стилі. За рахунок нової колірної гами вся ОС відчувається зовсім інакше, ніж раніше, тим більше що зовнішній вигляд всіх іконок програм, по крайней мере стандартних, змінили в кращу сторону, зробивши його сучасним і дуже навіть привабливим. 

За рахунок такого нововведення, як запевняють розробники операційної системи, вона відмінно виглядає як в світлій темі, так і в темній, активувати яку можна в налаштуваннях. Крім того, користувачі можуть за рахунок нових функцій встановити власну колірну гамму.

Працювати з цією самою кольоровою гамою дуже легко і просто, а робити це можна через меню «Колір» в розділі налаштувань під назвою «Персоналізація». Крім того, оновлена ​​версія операційної системи під повною назвою Windows 10 Insider Preview Build 20161 містить в собі зовсім інший підхід до багатозадачності, при якому користувачі можуть швидко перемикатися між запущеними додатками, використовуючи поєднання клавіш ALT + TAB. 

У веб-браузері Microsoft Edge за допомогою такого поєднання можна перемикатися між вкладами, щоб, наприклад, швидко працювати з такими. Зміни стосуються також панель швидкого доступу, повідомлення, розділи налаштувань і багато інших складові частини ОС.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • вы научитесь, для начала, переводить статьи с русского на украинский, а потом выкладывайте!

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Тім Кук анонсував власний штучний інтелект Apple, який затьмарить решту нейромереж

    Під час сьогоднішнього звіту про доходи та збитки за другий фінансовий квартал 2024 року генеральний…

    03.05.2024

    Фахівці назвали причину частих поломок смартфонів: ніколи так не робіть

    Коли говорять про безепеку гаджетів, часто рекомендують правильно заряджати батарею, тримати подалі від води та…

    03.05.2024

    Apple відзвітувала за 2 квартал 2024 року, а Тім Кук розповів про роботу над ШІ

    Сьогодні вночі компанія Apple оголосила фінансові результати за другий фінансовий квартал 2024 року, який відповідає першому цьогорічному…

    03.05.2024

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024

    Функції штучного інтелекту в iOS 18 повинні принести нові можливості роботи в інтернеті

    Очікування щодо майбутньої операційної системи iPhone цього року надзвичайно високі. Після того, як Google і…

    03.05.2024

    У якому приміщенні не можна заряджати смартфон

    До початку літа залишилося не так багато часу. Варто звернути увагу на деякі важливі правила…

    03.05.2024