Випущено нову Windows 10 з переробленим інтерфейсом і новими функціями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодны американська корпорація Microsoft випустила нову Windows 10, а містить вона в собі перероблений інтерфейс і інші нові функції, якими вона гарантовано зможе приємно всіх порадувати. 

Важливо, що вже починаючи з сьогоднішнього дня всі бажаючі можуть встановити цю нову ОС, а доступна вона у вигляді стабільної бета-версії, установка якої можлива для всіх учасників програми раннього доступу Windows Insider. Приєднатися до такої легко і просто без зайвих складнощів і труднощів можуть абсолютно всі бажаючі.

Нова операційна система Windows 10 містить в собі повністю перероблений інтерфейс в стилі Fluent Design, який компанія Microsoft просуває ось уже як багато років. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачів чекає однорідний прозорий фон, доповнений віджетами, виконаними в одному єдиному стилі. За рахунок нової колірної гами вся ОС відчувається зовсім інакше, ніж раніше, тим більше що зовнішній вигляд всіх іконок програм, по крайней мере стандартних, змінили в кращу сторону, зробивши його сучасним і дуже навіть привабливим. 

За рахунок такого нововведення, як запевняють розробники операційної системи, вона відмінно виглядає як в світлій темі, так і в темній, активувати яку можна в налаштуваннях. Крім того, користувачі можуть за рахунок нових функцій встановити власну колірну гамму.

Працювати з цією самою кольоровою гамою дуже легко і просто, а робити це можна через меню «Колір» в розділі налаштувань під назвою «Персоналізація». Крім того, оновлена ​​версія операційної системи під повною назвою Windows 10 Insider Preview Build 20161 містить в собі зовсім інший підхід до багатозадачності, при якому користувачі можуть швидко перемикатися між запущеними додатками, використовуючи поєднання клавіш ALT + TAB. 

У веб-браузері Microsoft Edge за допомогою такого поєднання можна перемикатися між вкладами, щоб, наприклад, швидко працювати з такими. Зміни стосуються також панель швидкого доступу, повідомлення, розділи налаштувань і багато інших складові частини ОС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.