Apple тестує iPhone, який працює з двома ОС на борту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple тестує айфон, якого оснастили двома операційними системами: iOS і macOS, призначеної для комп’ютерів Mac. Згідно з даними інсайдерів, компанія створила прототип айфону, який працює на macOS і дозволяє працювати з повноцінною версією ОС при підключенні смартфона до монітора.

Apple тестує iPhone, який працює з двома ОС на борту

За інформацією інсайдерів, прототип iPhone працює під управлінням двох операційних систем: iOS і macOS. При звичайному використанні iPhone працює на iOS, не відрізняючись від актуальних смартфонів Apple.

Якщо ж підключити iPhone до монітора, на ньому буде виконаний перехід на macOS. Завдяки цьому користувачі зможуть користуватися повноцінною версією macOS, не маючи під рукою комп’ютер. За даними джерел, аналогічним чином Apple тестує iPad під керуванням iPadOS і macOS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На конференції WWDC 2020 компанія Apple оголосила про плани по випуску комп’ютерів Mac з власними процесорами на базі ядер ARM. Коли такий перехід відбудеться, операційна система macOS стане сумісна з архітектурою ARM і зможе бути встановлена ​​в тому числі на iPhone і iPad.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.