Браузер Microsoft Edge примусово додають в Windows 7 і 8.1

Після установки оновлення браузер Microsoft Edge буде закріплений на панелі завдань і з'явиться на робочому столі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли Microsoft вперше оголосила про доступність свого нового браузера Edge на основі Chromium, вона сказала, що користувачам Windows 7 і 8.1 доведеться встановити браузер вручну, якщо вони захочуть його випробувати. Однак тепер браузер примусово встановлюється в Windows 7 і 8.1 через Windows Update.

Після установки оновлення браузер Microsoft Edge буде закріплений на панелі завдань і з’явиться на робочому столі. При цьому він не замінить Internet Explorer, а також не стане новим браузером за замовчуванням.

Це цікаве оновлення для користувачів Windows 7, оскільки дана операційна система не підтримується з січня. Єдині користувачі, які повинні отримувати оновлення, – це ті, хто платить за розширені оновлення безпеки. Однак, схоже, що Microsoft готова розширювати призначену для користувача базу Edge всіма доступними способами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення почало поширюватися в усіх регіонах світу. Як тільки ви отримаєте оновлення, яке встановиться автоматично, браузер також встановиться в фоновому режимі самостійно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.