Нова версія Windows 10 Lite буде працювати надзвичайно швидко

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники комп’ютерів, планшетів, ноутбуків і інших електронних пристроїв можуть розраховувати на те, що вже в недалекому майбутньому відбудеться реліз такої операційної системи, як Windows 10 Lite, а принесе вона разом з собою цілу масу особливостей, якими їй виявиться під силу всіх приємно порадувати. 

Користувачі можуть розраховувати на повністю новий перероблений інтерфейс, на розширені функціональні можливості, на підвищену стабільність і надійність, на абсолютно нову систему захисту від шкідливого програмного забезпечення, на підтримку процесорів на архітектурі ARM, а також на безліч інших важливих особливостей, якими дана платформа зможе приємно порадувати всіх тих користувачів, які намагаються за інших рівних завжди користуватися ПО від Microsoft.

У деяких завданнях, як повідомляється, оновлена ​​нова Windows 10 працює швидше, що дозволить всім користувачам при її використанні насолоджуватися неймовірно високою швидкодією і багатьма іншими перевагами, якими вона всіх порадує.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому, що вкрай важливо, нехай нова «вінда» і виявиться спрощеною версією доступною в даний час, позбувшись підтримки застарілих функцій і технологій, вона зможе забезпечувати повноцінну підтримку додатків UWP, PWA і Win32, тому будь-які існуючі зараз для десятої «вінди» програми і гри зможуть повноцінно коректно працювати на новій без будь-яких несподіваних незручностей. Обмеження можуть чекати тільки процесори на ARM, зустріти які зараз в ноутбуках і планшетах можна вкрай часто.

Всі програми, які не підтримують дану архітектуру на нативном рівні, будуть запускатися в Windows 10 Lite в режимі сумісності, а це, в свою чергу, може обернутися втратою приблизно 20% від загальної продуктивності при їх використанні. 

Нова операційна система, яка стане оновленою версією доступною зараз, приємно порадує всіх користувачів ще і тим, що вона принесе з собою інтерфейс в стилі Fluent Design наступного покоління, і саме завдяки цьому платформа буде виглядати неймовірно привабливо і свіжо. 

Залишилося тільки дочекатися релізу даної ОС, а трапиться такий вже в кінці цього року, коли всі бажаючі отримають можливість провести її установку. Більш точні терміни релізу компанія Microsoft повинна буде розкрити ближче до моменту випуску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.