Windows 10 отримає повноцінні оновлення із середини літа

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Операційна система Windows незабаром отримає повноцінні оголошення з липня. Поліпшення даної ОС не проводиться з травня, корпорація Microsoft припинила всі необов’язкові доопрацювання.

Виробник софта повідомив, що приступить до випуску оновлень для названої системи з наступного місяця. Очікуються зміни позначень з тією метою, щоб звичайні користувачі Мережі та учасники програми бета-тестування мали можливість швидше розібратися зі статусом поліпшень.

Корпорація призупинила не тільки оновлення, але і патчі груп C і D. На необхідність доопрацювання системи вплинула пандемія COVID-19, в тому числі несприятлива епідеміологічна ситуація і самоізоляція громадян. Тоді в штаб-квартирі Microsoft вирішили, що дрібні поновлення можуть негативно позначитися на функціонуванні комп’ютерів. Була загроза нанесення шкоди ОС, що було вкрай небажано користувачам мережі, які працювали зі своїх ПК віддалено.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпорація повідомляє, що у зв’язку зі стабілізацією бізнесу оновлюється випуск необов’язкових оновлень. Вони стосуються поліпшенню працездатності Windows 10 і Windows Server версії 1809 те ж саме відноситься до пізніших варіантів даної операційної системи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.