Twitter тестує функцію публікації голосових повідомлень

Ця функція поки доступна тільки для деяких користувачів iOS

Twitter тестує функцію публікації голосових повідомлень
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Соціальна мережа Twitter тестує нову функцію, яка дозволяє користувачам додавати аудіозапис з твітом. У своєму сьогоднішньому повідомленні Twitter заявив, що голосові повідомлення «додадуть більше людського підходу до того, як ми використовуємо Twitter» і допоможуть передати відповідний тон для твітів. Користувач може включити текст в свій записаний голос або просто дозволити своєму голосовому повідомленню говорити за себе.

Twitter тестує функцію публікації голосових повідомлень

 

Відправка голосового твіту досить зрозуміла потрібно: натиснути значок хвилі під час створення повідомлення, потім почнеться запис. На додаток до тексту можна записати повідомлення до 140 секунд. Якщо запис перевищує ліміт, додаток автоматично створює потік в кілька повідомлень довжиною до 25 повідомлень поспіль. Ці голосові повідомлення можуть бути опубліковані тільки як оригінальні твіти; не можна відповісти на будь-чий твіт аудіозаписом.

Ще невідомо, наскільки корисною буде ця функція. Twitter відзначив, що ця функція може бути корисна для обміну «першими акаунтами протесту», що говорить про те, що гігант соціальних мереж звертає увагу на поради щодо захисту особистості протестуючих. Додавання голосових заміток до повідомлень може зробити Twitter більш доступним, надаючи альтернативу для тих, хто відчуває труднощі при читанні тексту. Але в перші кілька годин після запуску голосових повідомлень набирають найбільшу популярність в сервісі, – це просто люди, кричущі щось на кшталт: «Хей, це голосовий твіт!» або «Що я роблю?»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки тільки деякі користувачі iOS можуть створювати твіти зі звуком, але кожен може їх бачити. Twitter не оголосив, коли ця функція буде доступна для користувачів Android або веб-користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.