В iOS 14 виявлено функцію запису дзвінків, але доступна вона не для всіх

У внутрішніх тестових збірках iOS 14 є функція запису телефонних дзвінків. Згідно з інформацією видання 9to5Mac, функція призначена для використання розробниками компаніями. Apple не планує надавати доступ до неї звичайним користувачам iPhone.

Про існування функції запису дзвінків в iOS 14 повідомили джерела видання в Apple. Вони підкреслили, що це спеціальна опція для розробників, необхідна на час внутрішнього тестування прошивки. Функція буде виключена з iOS 14 перед запуском першої бета-версії для зареєстрованих розробників.

Запис телефонних дзвінків заборонений в багатьох країнах на законодавчому рівні. Це головна причина, по якій в iOS 14 не з’явиться цієї можливості. Відзначимо, що раніше багато виробників Android-смартфонів виключили функцію запису дзвінків зі своїх пристроїв після запиту влади.

Apple презентує iOS 14 в перший день конференції WWDC 2020 року, 22 червня. В цей же день компанія повинна буде випустити першу бета-версію iOS 14, призначену для розробників і користувачів з встановленим профілем розробника.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.