Google додала в Chrome новий довгоочікуваний інструмент

Google додала в свій браузер Chrome новий інструмент Chrome Cleanup.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google додала в опцію Safety check свого браузера Chrome новий інструмент Chrome Cleanup, що дозволяє виявляти і видалити потенційно небажане ПЗ.

Google додала в Chrome новий довгоочікуваний інструмент

Спочатку Google представила інструмент Software Removal (нинішня назва Chrome Cleanup) як окрему програму, яку користувачі могли завантажувати для сканування ПК, виявлення потенційно небажаних програм і виправлення викликаних ним проблем з браузером.

Пізніше Chrome Cleanup був доданий в налпштування браузера, і тепер його можна знайти тут: Налаштування> Додаткові> Скидання налаштувань і видалення шкідливого ПЗ> Видалити шкідливе ПЗ з комп’ютера. Далі слід натиснути на «Пошук», і інструмент почне сканувати комп’ютер на предмет ПЗ, яке може заподіяти йому шкоду.

Перед початком сканування рекомендується зняти галочку біля опції, що дозволяє інструменту відправляти Google дані як про виявлені в ході сканування програми, так і відомості про систему.

Нещодавно Google додала Safety check в оновлені налаштування конфіденційності та безпеки Chrome. Цей інструмент сканує паролі, розширення, технологію безпечного перегляду і статус оновлення браузера. Тепер Google додала в нього Chrome Cleanup.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.