На клавіатурі Google з’явилася нова панель присвячена смайликам

На клавіатурі Google з'явилася нова панель присвячена смайликам
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google змінила кнопки в своїй клавіатурі для Android (Gboard), і додала нову функцію для любителів використовувати смайлики.

На даний момент компанія Google веде роботу над удосконаленням своїх додатків для Android. В їх число потрапив додаток «Повідомлення», проте основної зміни зазнала клавіатура Gboard. Нововведення в клавіатурі має більш масштабний характер. Так було додано швидший доступ до смайликів, які використовуються найчастіше. Новий підрозділ отримав назву Emoji Bar.

На клавіатурі Google з'явилася нова панель присвячена смайликам

У новому розділі користувачі зможуть знайти свої часто використовувані емодзі. Нову вкладку можна буде доповнювати новими зображеннями, а в разі непотрібності приховати або скинути. Ще одне нововведення стосується кнопки пошуку, якої більше немає. Панель пошуку в повному вигляді перемістилася в верхню частину екрану. Компанія Google вже провела велику роботу над такими програмами як Gmail, Drive і т.д. але все ще є кілька інших додатків, які вимагають доопрацювання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після всіх цих змін в клавіатуру було внесено досить велику кількість вбудованих сервісів Google. Чим це закінчиться, і на що перетвориться Gboard залишається тільки здогадуватися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.