Zoom просить допомоги у Google вирішенні проблем безпеки користувачів

Zoom просить допомоги у Google вирішенні проблем безпеки користувачів
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаток для відео-конференц-зв’язку Zoom в короткий проміжок часу 2020 року став дуже популярним по всьому світу. Причина тут одна – широкі можливості відеоконференцій з можливістю підключити до сесії до 100 користувачів одночасно. Але програма має ряд недоліків у плані безпеки.

AndroidHeadLines повідомляє, що компанія Zoom Video Communications веде переговори з хмарним підрозділом Google з приводу використання одного із сервісів кібербезпеки технічного гіганта для захисту своїх користувачів. Зокрема, Zoom хоче використовувати одну з функцій Google Cloud для попередження користувачів про небезпеку переходу по незнайомих посиланнях, які можуть перенаправляти на шкідливі веб-сайти.

Google, конкурує з Zoom в ніші додатків для відеозв’язку. Тому питання про те, чи стане пошуковий гігант допомагати конкуренту залишається відкритим. З іншого боку, схоже рішення від Google, додаток Duo не може запропонувати стільки можливостей, як Zoom. Це дає передумови до того, що компанія може піти на угоду з метою отримання додаткового доходу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.