Програми

Instagram додав нову функцію для підтримки ресторанного бізнесу

Share
Час читання: < 1 хв.

З сьогоднішнього дня замовляти їжу можна буде не відволікаючись від стрічки в Instagram. Соцмережа запустила в Україні нові функції для замовлення їжі. Instagram дозволив ресторанам додавати кнопку для замовлення їжі на сторінки своїх профілів.

Для замовлення їжі в Instagram користувачам потрібно натиснути на кнопку замовлення або спеціальний стікер для Сторіс «Замовлення їжі». Після цього відкриється сайт партнера по доставці їжі, де залишиться оформити і сплатити замовлення. Користувачі можуть ділитися Сторіс ресторанів і кафе, тим самим привертаючи увагу своїх підписників до вподобаного закладу.

Нові функції Instagram запущені в рамках ініціатив соцмережі з підтримки малого бізнесу. Як повідомили в Instagram, нововведення повинні допомогти продовольчому та ресторанному бізнесу отримати підтримку від своїх клієнтів. Детальніше про налаштування функції замовлення їжі в Instagram для сторінки профілю написано на сайті соцмережі.

 

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    iPhone 17 отримає 48 МП телефотокамеру та зменшений виріз Dynamic Island

    До випуску iPhone 17 Pro ще далеко, але аналітик Джефф Пу вже зробив прогнози щодо…

    20.10.2024

    Висока ціна відлякує розробників від виробництва Apple Vision Pro

    Незважаючи на революційні можливості, Apple Vision Pro стикається із проблемою залучення розробників через свою високу…

    20.10.2024

    З’явилося відео з макетами iPhone SE 4 та iPhone SE 4 Plus

    У Мережі з'явилися фотографії та відео перших макетів смартфона iPhone SE 4 та навіть його…

    20.10.2024

    Apple урізала продуктивність iPad mini 7, використовуючи «браковані» процесори

    Нещодавно випущений iPad mini 7, оснащений процесором A17 Pro, ідентичним тим, що встановлені в iPhone…

    20.10.2024

    Starlink хоче запустити 30 000 супутників для швидкісного інтернету

    Starlink, супутниковий інтернет-провайдер SpaceX, подав заявку до FCC на розширення своїх можливостей, щоб забезпечити користувачам…

    20.10.2024

    У Британії розпочали продаж амулету для захисту від Wi-Fi-випромінювання

    Британський комік Рассел Бренд запустив продаж амулету, який має захистити власника від негативних ефектів Wi-Fi-випромінювання.…

    20.10.2024