Програми

Представлено інструмент для анонімізації фотографій

Share

Художник-програміст Евереcт Піпкін (Everest Pipkin) розробив інструмент Image Scrubber, здатний полегшити процес розмиття облич людей на фотографіях. Піпкін створив програму відразу після того, як активісти почали закликати людей не фотографувати особи протестуючих в США, щоб влада не могла їх ідентифікувати. Пише видання Forbes.

Додаток Image Scrubber призначений для використання на мобільних пристроях, проте також працює і в браузері.

«Це інструмент для анонімізації фотографій, зроблених під час протестів. Він видаляє ідентифікуючі метадані (дані Exif) з фотографій, а також дозволяє користувачеві вибірково розмити частини зображення, щоб приховати обличчя і іншу ідентифіковану інформацію. Натисніть або перетягніть на кнопку відкриття, щоб відкрити фотографію », – повідомляється на сайті програми.

Для запуску Image Scrubber користувачеві необхідно вибрати пункт меню Open image у верхній частині екрану і натиснути на потрібну фото під спливаючим вікном. Програма також здатна відображати і видаляти такі метадані, як місце розташування, яке було сфотографовано, або мобільний пристрій, який використовується.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами розробника програми, програма не відправляє нікуди призначену для користувача інформацію, а сам процес обробки фотографій відбувається на пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Google представила 7 нових функцій, які з’являться в Android

    Коли ми говоримо про безпеку смартфонів, найчастіше нам розуміють різні механізми захисту від цифрових загроз…

    16.05.2024

    Xiaomi анонсувала USB4-кабель із підтримкою зарядки 240 Вт

    Xiaomi планує випустити новий кабель для заряджання та передачі даних. Він підтримує високу швидкість та…

    16.05.2024

    Huawei Pura70 Ultra порівняли за якістю камер із Samsung Galaxy S24 Ultra

    Насамперед експерт порівняв якість зйомки на фронтальну камеру 4К 60 к/с. На Huawei Pura70 Ultra…

    16.05.2024

    Представлені перші навушники з підтримкою ChatGPT

    Компанія Wooask Technology із Гонконгу випустила унікальні навушники TransBuds A8. Вони підтримують нейромережу ChatGPT, можуть…

    16.05.2024

    6 головних переваг Google Pixel 8a порівняно з Pixel 7a

    Google Pixel 8a щойно вийшов у продаж, і в ньому з'явилося багато оновлень, на які…

    16.05.2024

    Microsoft Edge перестане працювати на старих ПК та ноутбуках

    Компанія Microsoft незабаром випустить оновлену версію браузера Edge, і він виявиться несумісним із деякими моделями процесорів. Це…

    16.05.2024