Оновлення iOS 13.5 виправило значну проблему в iPhone

Компанія Apple усунула проблему з аномально швидкою розрядкою iPhone в оновленні iOS 13.5, що вийшла 20 травня. Як стверджують користувачі iPhone на офіційному форумі підтримки Apple, після установки iOS 13.5 швидка розрядка iPhone, в тому числі в режимі бездіяльності, припинилася.

Оновлення iOS 13.5 виправило значну проблему в iPhone

Користувачі обговорили виправлення в окремій темі на форумі. За словами задоволених власників iPhone, в результаті установки iOS 13.5 на їх смартфонах зникли проблеми з швидкою розрядкою.

«На iOS 13.4.1 акумулятор дуже сильно розряджався, але вчора я встановив iOS 13.5 і виявив, що заряд перестав зникати, коли я не користуюся смартфоном. Більш того, вранці заряд мого iPhone залишився таким же, яким був з вечора », – написав користувач під ніком Mihashmi, який почав обговорення.

Багато інших користувачів також високо оцінили iOS 13.5. Проблема, що приводила до швидкого розряду iPhone на iOS 13.4.1 і iOS 13.4, скоріш за все, була усунена.

Втім, не всі користувачі залишилися задоволені iOS 13.5. У цьому ж обговоренні деякі власники iPhone відзначили, що розряд акумулятора їх смартфонів, навпаки, почався після установки iOS 13.5. На поточний момент невідомо, наскільки масовою є проблема.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я