Чи потрібно поновлювати старі пристрої на iOS 12.4.7 – відповів експерт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Декілька днів тому, техногігант Apple неочікувано випустив нову прошивку під номером iOS 12.4.7 – чергове оновлення для iPhone і iPad, які не отримали можливості оновлення до iOS 13 і iPadOS 13. Чи варто встановлювати оновлення або ж воно є прохідним? Фахівець вивчив прошивку і дав відповідь на це питання.

Чи потрібно поновлювати старі пристрої на iOS 12.4.7 - відповів експерт

В iOS 12.4.7 виправлені виявлені раніше помилки, в тому числі пов’язані з системою безпеки. Це випливає з офіційного опису оновлення, наданого Apple. Однак списку точних змін в компанії не опублікували. У зв’язку з цим, невідомо про які саме виправлення йдеться.

Ніяких нових функцій, в тому числі прихованих, в iOS 12.4.7 не виявлено. Продуктивність прошивки знаходиться на тому ж рівні, що у iOS 12.4.6. Різниці в швидкості роботи між iPhone 5s і iPhone 6 під керуванням обох прошивок не помічено. Це ж стосується і часу автономної роботи, яке, судячи з перших годин роботи iOS 12.4.7, не змінилося.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, iOS 12.4.7 – безпечне оновлення, яке можна рекомендувати до установлення для користувачів, які побоюються існування будь-яких загроз безпеці. В іншому випадку iOS 12.4.7 можна пропустити. В оновленні, не знайдено обов’язкових до установки виправлень, які потрібно було б якомога швидше встановити всім користувачам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.