Досить вбивств: до Assassin’s Creed Valhalla завезли дипломатію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Assassin’s Creed Valhalla досі не отримала геймплейного трейлеру, але креативний директор ігор Ашраф Ізмаїл продовжує ділитися подробицями. Минулого разу розробник розповів про повернення прихованого клинка, а тепер повідав про різноманітність в проходженні завдань.

В інтерв’ю для Kotaku Ізмаїл розповів, що Ейвор зможе вирішувати конфлікти не тільки грубою силою, а й дипломатією. У Valhalla гравець отримає в розпорядження власне поселення, головне завдання якого в мирному проживанні на ворожій території. Тому головному герою доведеться не тільки воювати, а й укладати союзи.

Під час розвитку поселення Ейвор почне стикатися з проблемами, викликаними зростанням популяції в його селищі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Коли ви вирушаєте в світ, щоб займатися власними справами, ви втягуєтеся в політику. Ви вплуталися в подорож. Ми даємо варіанти. Тому це означає, що іноді ви, скажімо так, можете домовитися, щоб щось вирішити”,-говорить Ізмаїл.

Ubisoft консультувалася з істориками, щоб показати в грі складну тему колонізації. Гравцям стане зрозуміло, як вікінги втратили частину своєї культури, зіткнувшись з європейцями.

У той же час Ейвору доведеться часто махати сокирою і мечем, так як не всі конфлікти вирішуються дипломатією. Тому Valhalla залишиться звичною Assassin’s Creed в геймплейному плані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.