У Call of Duty: Warzone нагрянули зміни в балансі і новий режим “Криваві гроші”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Infinity Ward випустили новий патч для Call of Duty: Warzone і Modern Warfare, в якому виправили баги, попрацювали над балансом і додали пару нових режимів.

У “бойову зону” додали новий варіант режиму Plunder, в якому гравці змагаються, хто більше збере грошей. З модифікацією Blood Money бійці отримуватимуть додаткові гроші за вбивства ворогів, а також бонуси за виконання контрактів і добиваючих прийомів.

У класичну мультиплеєрну частину Modern Warfare додадуть 24/7 плейлист Кhandor Hideout. З’явиться і ускладнена версія “зараження”, в якій у тих, що вижили, буде обмежено час на використання окулярів нічного бачення, а інфіковані зможуть бачити в темряві.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується балансу, то Infinity Ward підняли ціни на призов спорядження в Warzone до $8,500. До того ж тепер контракти даватимуть менше грошей. У той же час зброї стане більше, і тепер на підлозі гравці зможуть знайти 725, MK2 Carbine, EBR-14 і Deagle. Дробовики стануть менш забійними, і тепер не зможуть вбивати повністю броньованого гравця з одного пострілу.

Патч додасть і нову розкладку для контролера, яка спростить життя користувачам з геймпадами, зробивши процес створення міток більш зручним і швидким. “Магазин” також поліпшили, зробивши текст більш читабельним і адаптувавши управління під контролери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.