Warner Bros. готується до анонсу ААА-гри про Гаррі Поттера з відкритим світом на E3 2020

Ще в жовтні 2018 року на Reddit «злили» трейлер неанонсованої гри про Гаррі Поттера. З тих пір новин про проект не було, та й розробники з Avalanche Software не поспішали навіть натякати на своє нове творіння. Тепер же в мережі з’явилися чутки про швидкий анонс проекту.

Користувач Resetera з ніком Reverse-Flash2024 згадав про оновлений список вакансій в Avalanche. Розробники шукали додаткові сили для роботи над ААА-проектом, який «скоро анонсують». Reverse-Flash2024 припустив, що гру про Гаррі Поттера можуть представити на E3 2020, але тоді геймери не побачать анонс нового «Бетмена».

До обговорення підключився новинний редактор Kotaku Джейсон Шрайер (Jason Schreier) з іронічною відповіддю: «Ось було б місце, де розробники могли анонсувати кілька ігор одночасно».

Пізніше автор Geeks WorldWide Джеймс Сайфілд (James Sigfield) написав у «Твіттері», що Warner Bros. приїде на E3 2020. До того ж на сцені покажуть нові проекти по всесвіту «Бетмена» і «Гаррі Поттера». Журналіст додав, що у разі скасування E3 через коронавірус, Warner Bros. можуть запустити трансляцію з анонсом.

Нагадаємо, що E3 2020 пройде з 9 по 11 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.