У Windows 10 нарешті з’явилися сучасні і нові регулятори гучності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2018 році витоки вказували, що вбудований в Windows 10 регулятор гучності може бути значно перероблений в майбутньому релізі. В силу низки причин компанія відклала це, проте не відмовилася повністю від ідеї. І ось тепер в збірці Windows 10 Build 19577 для інсайдерів з’явилася оновлена версія регулятора.

У поточному релізі повзунок для звуку у Spotify, Groove Music або веб-браузері з’являється у верхньому лівому куті Windows 10. Він відображається при використанні мультимедійних кнопок.

У майбутньому планується відмовитися від цього і перенести управління гучністю в правий нижній кут, ближче до області повідомлень. Зараз там доступно тільки управління за допомогою миші, а також регулювання гучності. У майбутньому звідти можна буде отримувати доступ і до елементів управління мультимедіа.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У спливаючому меню також відображається обкладинка альбому з назвою програми, яка відтворює музику. У всякому разі, так повинно бути.

На даний момент доводиться клікати по значку гучності в треї, щоб отримати доступ до управління. Мультимедійні кнопки поки не працюють. Залишається сподіватися, що до релізу це виправлять, хоча поки неясно, коли з’явиться ця можливість. Ймовірно, її варто чекати вже восени.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.