Microsoft позбудеться однієї з дратівливих особливостей Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft, нарешті, може позбавиться від однієї з найбільш непотрібних і дратівливих особливостей Windows 10, представивши в черговому оновленні Windows 10 нове меню «Пуск» без живих плиток. Про це повідомив ресурс WindowsLatest з посиланням на «обізнані» джерела.

За словами цих джерел, в меню «Пуск» живі плитки будуть замінені на статичні іконки. Перероблене меню «Пуск» в класичному Windows 10 в результаті стане таким же, як і в новій версії ОС — Windows 10x, орієнтованій на складні пристрої з двома екранами.

Остаточне позбавлення від живих плиток очікується у великому оновленні Windows 10, яке вийде після осіннього релізу Windows 10 20Н2. Якщо чутки виявляться правдивими, то це може статися в 2021 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Живі плитки спочатку дебютували в мобільній операційній системі Windows Phone 7 разом зі стилем оформлення інтерфейсу Metro, потім перебралися на «велику» Windows 8, а пізніше і на Windows 10. Користувачам Metro не сподобався і Microsoft від нього позбулася, але живі плитки в меню «Пуск» збереглися досі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.