Просування сайту, які інструменти працюють в 2020 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хто б міг уявити, що 80% продукції та послуг перебереться в інтернет простір? Компанії які зарекомендували себе на всю просувають свої продукти на власних сайтах. Початківці і компанії які тільки що відкрилися також не відстають і вкладаються у просування продукції і бренду.

Сьогодні неможливо підставити, що у компанії немає особистого сайту. Більш того, клієнти не довіряють компаніям, продукції якої неможливо знайти на сайті.

Щоб залучити користувачів на сайт і зацікавити їх продукцією і послугами, необхідно враховувати актуальні тенденції і методи просування сайту. Доброзичливий інтерфейс, приємні кольори, можливість зв’язатися з менеджером за допомогою чату – сьогодні недостатньо, щоб клієнти затримувалися на сайті, рекомендували знайомим і поверталися знову за продукцією.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Займаючись просуванням, маркетологи задаються наступними питаннями: що зараз в тренді? Що буде актуально найближчий рік? Які інструменти працюють сьогодні, а які завтра?

Виділяють наступні методи розвитку сайту:

1. SEO – підняття сайту в пошуковій системі запитів користувачів за запитами. Просувається наступними способами:

а) брендові запити (назва фірми),

б) продають запити (наприклад, «придбати новий автомобіль»),

в) інформаційні запити (наприклад, «що таке короновірус?»);

2. Контекстно-медійні мережі. У цьому інструменті використовуються заголовки, які привертають користувачів. Вони відображають інформаційну суть, розпалюють цікавість і наштовхують на бажання натиснути на банер. Наприклад, «Амулети, що рятують від псування».

3. Таргетовану рекламу. Такий метод дуже зручний і дозволяє залучити бажану аудиторію. Реклама показується відповідно до демографічними характеристиками і персональними інтересами користувачів.

Перераховані вище методи працюють і сьогодні. Для залучення нових клієнтів і активних продажів потрібно підключати інструменти, які набирають популярність в 2020 році. В першу чергу – це контент. На сторінці має бути присутня корисна для користувачів інформація. Суха подача вже не працює. Клієнтові потрібно смачно донести переваги товарів і послуг компанії, розібрати недоліки і показати, як продукція поліпшить життя. Наприклад, «меблевий фасад бежевого відтінку створить затишок і комфортну обстановку на вашій кухні. Класичні кольори надають аристократичність і багатство інтер’єру. Бежеві відтінки видають хороший смак господарів будинку ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.