Автори Burnout будуть працювати над серією Need for Speed у наступному поколінні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Electronic Arts поверне франшизу Need for Speed британській студії Criterion Games. Розробник Ghost Games, який зараз очолює серію, змінить назву на EA Gothenburg.

EA Gothenburg буде виступати в якості інженерного центру, що підтримує розробку всього портфоліо Electronic Arts. Творча команда Ghost Games перейде в Criterion Games та інші студії компанії. Однак 30 співробітників залишаються під питанням.

“Крім інженерів і тих, кого ми плануємо перевести на інші посади, в Гетеборзі залишиться 30 додаткових співробітників, і ми сподіваємося розмістити якомога більше з них на інших посадах в компанії”, — оголосила Electronic Arts.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ghost Games була основним розробником Need For Speed протягом останніх чотирьох ігор серії. Вона створила Need For Speed Rivals, Need for Speed 2015 року, Need for Speed Payback і Need for Speed Heat. Electronic Arts намагалася залучити талановитих людей до Гетеборгу для роботи над серією, але, мабуть, це було не найкращою пропозицією. Criterion Games ж базується в Гілфорді, який є одним з найбільших центрів розробки ігор у Великобританії.

Criterion Games відома створенням серії Burnout і раніше випустила дві Need for Speed-Hot Pursuit 2010 року і Most Wanted 2012-го. Проте в 2013 році в студії пройшли скорочення, і багато співробітників перейшли в Ghost Games (британська команда Ghost Games в даний час працює в офісах Criterion). У той час завданням Criterion Games було створення нових проектів. Відомо, що команда розробляла гру про екстремальні види спорту, але вона була скасована.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.