Доля GTA VI під загрозою. Батько серії йде з Rockstar

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шанувальники студії Rockstar і серії GTA навряд чи не знайомі з Деном Хаузером. Саме Хаузер створив Rockstar разом зі своїм братом Семом Хаузером, Джеймі Кінгом, Гері Форменом і Террі Донованом. Хаузер є батьком багатьох культових ігрових брендів однієї з найпопулярніших і прибуткових студій в світі – він створював і був продюсером GTA, Bully, Max Payne 3, L. A. Noire, Red Dead Redemption. Хаузер відповідав за сценарії найважливіших ігор в індустрії, включаючи Grand Theft Auto V. останнім проектом автора став вестерн Red Dead Redemption 2, прем’єра якого відбулася в кінці 2018 року.

Видавець Take-Two Interactive оголосив про відхід Хаузера з Rockstar Games.

“Після тривалої перерви, що почалася навесні 2019 року, віце-президент з креативних питань в Rockstar Games Ден Хаузер покине компанію. 11 березня 2020 року – його останній робочий день. Ми дуже вдячні за його внесок. Rockstar Games створила один з найбільш визнаних і найбільш комерційно успішних ігрових світів, величезну спільноту ентузіастів і дуже талановиту команду, яка продовжує працювати над поточними і майбутніми проектами”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відхід Хаузера збігається з недавніми повідомленнями Take-Two, в яких видавець зажадав від Rockstar частіше випускати ігри. Проти цієї заяви виступив Ден Хаузер. Батько серії GTA вважає головним у продуктах глибоке опрацювання сюжету і ключових елементів ігрового процесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.