Apple нікуди не поспішає, поки Samsung і Huawei ділять новий ринок

Такі компанії, як Samsung, Huawei, Vivo, Xiaomi та інші не тільки випустили смартфони з підтримкою 5G, але вже встигли розділити між собою цей новий ринок.

Нагадаємо, минулого року компанії Huawei вдалося відвантажити 6,9 мільйона смартфонів і зайняти 36,9% ринку, а Samsung в 2019 році відвантажила 6,7 мільйона смартфонів з підтримкою 5G або 35,8% від загального обсягу.

Незважаючи на те, що багато компаній вже активно продають смартфони з підтримкою мереж п’ятого покоління, а перший iPhone 5G вийде тільки цієї осені, Apple це абсолютно не турбує, якщо вірити генеральному директору компанії.

На питання аналітика про потенційні плани Apple по підтримці 5G в майбутніх iPhone він не став називати конкретні терміни, але зазначив, що бездротовий зв’язок наступного покоління все ще знаходиться на початковій стадії розвитку в глобальному масштабі.

Він додав, що Apple нікуди не поспішає, при цьому компанія має чіткий план. За словами Кука, цілком нормально те, що у різних компаній складені різні плани з освоєння нового ринку, але в даний момент немає ніяких причин хвилюватися про те, що Apple кудись спізнюється. Всьому свій час.

У США покриття 5G досить обмежене. Наприклад, Verizon запустив мережу 5G тільки в 31 місті. А 5G-мережа AT&T запущена всього в п’яти містах в грудні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.