Windows 7 не може померти. Від Microsoft вимагають дати ОС друге життя

Компанія Microsoft припинила офіційну підтримку операційної системи Windows 7 ще 14 cічня. Однак користувачі виявилися абсолютно не готові розпрощатися з улюбленою платформою.

Фонд вільного програмного забезпечення (Free Software Foundation) вирішив підтримати громадськість і опублікував петицію, яка закликає Microsoft дати Windows 7 друге життя. Для цього пропонується випустити ОС у вигляді вільного програмного забезпечення з відкритим вихідним кодом, а також дозволити світовій спільноті розробників вивчати і покращувати її.

Всі бажаючі можуть підписати петицію з такими основними вимогами до керівництва Microsoft:

  • Ми вимагаємо, щоб Windows 7 була випущена у вигляді вільного програмного забезпечення. Її життя не повинно припинитися. Дозвольте спільноті вивчати її, змінювати і поширювати.
  • Ми закликаємо поважати свободу і конфіденційність користувачів, а не просто примушувати переходити на нові версії Windows.
  • Ми хочемо отримати додаткові докази того, що ви дійсно поважаєте самих користувачів і свободу користувачів, а не просто використовуєте ці поняття для маркетингу, коли Вам це зручно.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.