Apple почала підтримувати Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після довгих очікувань мобільний додаток Xiaomi Wear офіційно запущено в Apple App Store. Згідно з офіційною заявою, в даний час додаток підтримує тільки один носимий пристрій Xiaomi — розумний годинник Xiaomi Watch Color.

Додаток Xiaomi Wear може використовуватися для управління різними носяться пристроями від китайської компанії, а також для перевірки статистики, пов’язаної з декількома видами спорту, режимами сну, зміною спортивних режимів і так далі.

Рен Тіан (Ren Tian), відповідальний за програмне забезпечення для носяться пристроїв Xiaomi, на початку року повідомив, що компанія представила першу версію програми Xiaomi Wear в Apple App Store в жовтні 2019 року, але компанія не схвалила його.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З іншого боку, додаток Xiaomi Wear для платформи Android оновлено до версії 1.1.12. У ньому Виправлені різні помилки, а також поліпшена продуктивність. Крім того, компанія також додала підтримку розумних годин Xiaomi Watch Color, які були представлені зовсім недавно.

Запуск програми Xiaomi Wear в Apple App Store відбувся в той же день, коли Xiaomi почала поширення великого оновлення для розумних годин Xiaomi Mi Watch.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.