Apple зізналася в скануванні всіх фотографій користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старший директор Apple з питань конфіденційності Джейн Хорват (Jane Horvath) в ході свого виступу на CES 2020 визнала, що компанія Apple дійсно сканує фотографії користувачів, які завантажуються в iCloud.

У 2019 році Apple внесла зміни в свою політику, яка стосується конфіденційності даних користувача.

“Ми також можемо використовувати вашу особисту інформацію в цілях забезпечення безпеки облікового запису і мережі, в тому числі для захисту наших сервісів в інтересах наших користувачів, і попереднього перегляду або сканування завантаженого контенту для виявлення потенційно незаконного контенту, в тому числі матеріалів про сексуальної експлуатації дітей”, — Apple.

Джейн Хорват підтвердила, що Apple використовує спеціальне програмне забезпечення, яке дозволяє автоматично сканувати фотографії, знаходити вищезгаданий контент і повідомляти про сексуальне насильство над дітьми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також вона додала, що при виявленні подібних матеріалів відповідні акаунти, які порушують Політику Apple, підлягають негайному видаленню. Джейн Хорват заявила, що ніхто в Apple не хоче бачити подібні матеріали на пристроях компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.