«Штучні люди» Neon представлені офіційно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дослідницька група Samsung Star Labs сьогодні вранці представила «штучного людини» Neon на виставці Consumer Electronic Show 2020, яка проходить в Лас-Вегасі.

Компанія уточнює, що Neon — не голосовий помічник або робот. Швидше, це відеочат з комп’ютерною людиною, яка виглядає максимально реалістично. Розробники відзначають, що спілкування з такими «штучними людьми» буде виведено на абсолютно новий рівень в порівнянні з традиційними персональними помічниками, а час на пошук інформації та правильної відповіді у Neon становить всього кілька мілісекунд.

Samsung сподівається, що компанії будуть ліцензувати Neon, стверджуючи, що їх можна використовувати в якості інструкторів йоги, телеведучих, представників преси, акторів кіно, фінансових консультантів і в багатьох інших областях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“З часом неони працюватимуть телеведучими, доповідачами або акторами кіно. Або ж вони можуть бути просто вашими хорошими друзями”, – Samsung.

Star Labs заявила, що вони не намагаються замінити людей, навіть якщо це так здається: «Ми не прагнемо забрати чиїсь робочі місця, а радше хочемо поліпшити взаємодію із клієнтами, щоб вони почували себе так, немов у них є хороший друг».

Компанія каже, що у Неонів є свої власні емоції і спогади, але поки це звучить фантастично. Можливо, творці можуть просто запрограмувати їх для імітації емоцій і зберігання даних.

Ми плануємо зробити Neon доступним як для ділових партнерів, так і для споживачів по всьому світу. Поки ще рано коментувати бізнес-модель або ціни на Neon, але ми плануємо запустити бета-версію Neon в реальному світі з обраними партнерами пізніше в цьому році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.