Як обійти санкції, інструкція Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, навесні цього року китайський виробничий гігант Huawei представила смартфон середнього класу Huawei P30 Lite, який став досить популярним пристроєм.

На цьому тижні стало відомо, що виробник готується випустити оновлену версію смартфона, який проходить під назвами Huawei P30 Lite (2020), Huawei P30 Lite 256GB Edition і Huawei P30 Lite XL для різних регіонів світу. Відразу ж зазначалося, що новинка дебютує в Європі.

Тепер же з’явилося більш-менш зрозуміле пояснення тому, чому найбільший китайський виробник вибирає дану тактику. Справа в тому, що якщо Huawei випускає оновлену версію раніше представленого смартфона, то він може продовжувати використовувати додатки і сервіси Google.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела підтверджують, що Huawei P30 Lite (2020) буде поставлятися зі стандартним набором Google Mobile Services (GMS). Цілком очевидно бажання Huawei використовувати сервіси Google для своїх нових смартфонів, випускаючи їх під виглядом нових версій уже наявних на ринку апаратів.

Вчора стало відомо про те, що Huawei запустила бета-тест Huawei Mobile Services (HMS), який є альтернативним пакетом додатків Google Mobile Services.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.