Facebook Gaming випустив дві ексклюзивні ігри по всесвіту Pokemon

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки Epic Games бореться з Valve за тимчасові ексклюзиви, Facebook в тиху випустив дві гри про «Покемонів», які доступні тільки в соціальній мережі.

Новими ексклюзивами Facebook Gaming стали Pokémon Tower Battle і Pokémon Medallion Battle.

Pokémon Tower Battle вже доступна глобально і нагадує тетріс, але з елементами фізичної головоломки. Гравці по черзі висаджують на острів покемонів, будуючи “живу вежу” з віртуальних істот. Головне завдання-протриматися якомога довше, а користувач, який впустить звірка за межі платформи програє.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Pokémon Medallion Battle поки доступна тільки на території Філіппін, але виглядає куди цікавіше. Це колекційна карткова гра, в якій покемони представлені у вигляді медальйонів. Геймери можу збирати колоди, змагатися з іншими користувачами, вигравати значки стадіонів і навіть колекціонувати «кишенькових монстрів».

Обидві гри використовують платформу Facebook Instant Games і запускаються прямо в браузері. Таким чином, компанія продовжує спроби залучити аудиторію геймерів, які почалися ще з запуску вкладки з трансляціями і «Моментальними іграми». Якщо вірити Facebook, то щомісяця платформа збирає 700 мільйонів користувачів, які грають або дивляться ігрові відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.