Walmart планує здійснити розумну атаку на Amazon

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Walmart, утримує позицію одного з найбільших постачальників різних товарів та послуг на території США в сегменті гіпермаркетів, сьогодні представила громадськості свій новий план щодо розвитку своїх магазинів. Зокрема, стало відомо про те, що компанія має намір значно покращити свої магазини, перетворивши їх в щось на зразок супер-центрів, де клієнти можуть не тільки швидко придбати різні товари і замовити їх доставку за певною адресою, але також скористатися різними послугами, такими як послуги перукаря або косметолога, які б працювали в межах інфраструктури Walmart.

Стає очевидно, що рішення перетворити свої магазини в надпопулярні соціальні і торгівельні центри стає свого роду стратегією нападу на компанію Amazon, яка залишається донині найбільшим конкурентом Walmart в плані торгівлі. Більше того, керівництво Walmart відзначило, що має також намір надати своїм користувачам значно розширилися можливості по здійсненню автономної доставки товару і створенню своїх віртуальних каталогів, за рахунок додавання в свої магазини спеціальних хабів і комп’ютерів.

Таким чином, у Walmart з’являється шанс непогано так позмагатися з Amazon в напрямку електронної комерції, але що ще більш очевидно і виграшно для самої Walmart, так це можливість надати більш широкий спектр соціальних послуг і розваг своїм клієнтам, на противагу тому списку, який надається клієнтам і партнерам Amazon на постійній основі, не кажучи вже про деяких побічних послуги та можливості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що Walmart останнім часом страждає від нестачі дійсно цікавих ідей та правильного їх втілення в життя, все-таки очевидно, що її поточна задумка справді може поставити Amazon в незручне становище, сподвигнув її до певної відповіді. Тим більше, що і конкуренція з боку багатьох інших компаній у напрямку електронної комерції не вщухає, а навпаки, прогресує і збільшується в пропорціях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.