У Google Stadia з’явилися досягнення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В потоковому сервісі Google Stadia з’явилася система досягнень. І хоча поки вона не надто просунута, вона вже дозволяє відстежувати ігровий прогрес. Отримання досягнення відзначається спливаючим повідомленням. При цьому поки що ці повідомлення не можна відключити, а тому вони будуть з’являтися на відео і скріншотах.

Також наголошується, що поки тільки 22 гри підтримують нововведення. Очевидно, у міру зростання бібліотеки найменувань стане рости і кількість досягнень, а також охоплення підтримки. Важливо відзначити, що система досягнень має зворотну силу, тобто всі «ачівкі», які були зароблені до впровадження системи в маси, будуть автоматично зараховані.

Вперше про ігрові досягнення в Google Stadia заговорили ще в липні. І хоча нинішня система поки явно відноситься до категорії раннього доступу, відрадно, що розробники впроваджують подібне в свій проект.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що раніше в бібліотеці ігор з’явилася застаріла версія Borderlands 3. Нова збірка вийшла 19 грудня на всіх платформах, крім Stadia, тому у версії шутера для хмарної платформи поки немає місії “Заварушка на секретній базі “Маливана”, четвертого рівня режиму Хаосу, більш ємного банку та інших нововведень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.