ФБР закрило найбільші в США нелегальні стрімінгові сервіси

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співробітники Федерального бюро розслідувань США затримали в Лас-Вегасі власників найбільших в країні нелегальних стриминговых сервісів iStreamItAll і Jetflix. Як повідомило відомство Міністерства юстиції США, iStreamItAll налічував більше передплатників, ніж Netflix, Amazon Prime, Hulu і Vudu разом узяті.

36-річний Дерріл Поло (Darryl Polo) і 40-річний Луїс Вилларино (Luis Villarino) визнали себе винними у звинувачення в порушенні авторських прав за використання iStreamItAll і Jetflix. Контент сайту iStreamItAll містив приблизно 118 тис. епізодів телесеріалів і 11 тис. фільмів.

Згідно з документами, Поло закликав по електронній пошті передплатників iStreamItAll скасувати Ліцензійні послуги на користь піратського сервісу. Обвинувачений також визнав, що заробив $1 млн за допомогою нелегального стрімінг, а також скачував контент з торрент-сайтів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поло також працював в декількох інших піратських сервісах, в тому числі SmackDownOnYou. Він також визнав себе винним за звинуваченням у відмиванні грошей.

Поло і Вілларіно разом керували сервісом Jetflix, що налічує десятки тисяч платних передплатників по всій території США. Обидва розробника зізналися у використанні «автоматизованих програм і інших інструментів для пошуку, завантаження, обробки та зберігання нелегального контенту, щоб потім даний матеріал став доступним на серверах в США і Канаді».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.