Глава Apple порівняв іPhone з дитиною

Тім Кук (Tim Cook), генеральний директор компанії Apple, не вважає, що індустрія смартфонів досягла свого піку. Більш того, він упевнений, що до досягнення максимуму можливостей в цій індустрії пройде ще багато років.

Під час недавнього інтерв’ю він сказав: “Я не знаю нікого, хто назвав би 12-річну дитину дорослим”. Тут мова йде про 12 років, які пройшли з моменту виходу першого смартфона iPhone. Він додав: «Іноді ці кроки величезні, іноді вони не настільки великі. Але сенс в тому, щоб завжди робити речі краще, а не просто мінятися заради змін».

Ця заява була зроблена на тлі того, що продажі iPhone в останні квартали знизилися, а загальні продажі смартфонів в галузі знаходяться на приблизно однаковому рівні протягом останніх декількох кварталів.

Аналітики пояснюють стагнацію ринку тим фактом, що багато флагманські смартфони пропонують лише незначні поліпшення в порівнянні зі своїми попередниками. Це не дозволяє компаніям переконати споживачів у тому, що їм потрібно оновлювати Смартфони щороку. Звідси і виникло припущення про те, що інновації в смартфонах досягли піку.

Компанія Apple покладає великі надії на iPhone 12, який отримає підтримку 5G та інші зміни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.