Apple лише з двома продуктами недосяжна для конкурентів на ринку носимої електроніки

Аналітики IDC оцінили ринок носимой електроніки за підсумками третього кварталу. Як показують їхні підрахунки, ринок зріс майже вдвічі! Якщо точніше, то на 94,6%, до 84,5 млн одиниць.

Лідером ринку є Apple, яка реалізувала 29,5 млн пристроїв, наростивши продажі майже втричі. Враховуючи, що фактично у Apple в цій категорії є лише два продукти — Apple Watch і AirPods — результат вражаючий.

Друге місце утримує Xiaomi. Компанія продала 12,4 млн пристроїв і наростила поставки на 66,1%. Третє місце у Samsung, яка продала 8,3 млн пристроїв, що на 156,4% більше, ніж роком раніше.

Huawei наблизилася до корейського гіганта, продавши 7,1 млн пристроїв і наростивши продажі трохи більше ніж втричі. П’яте місце зайняла Fitbit, що продала 3,5 млн пристроїв, але це всього на 0,5% більше, ніж роком раніше. Враховуючи зростання ринку в цілому, це, звичайно, поганий результат.

Також аналітики IDC поділилися інформація щодо поділу ринку на сегменти. Найпопулярнішим є сегмент навушників — 40,7 млн і зростання на 242,4%. Далі йдуть трекери активності (19,2 млн; зростання на 48,6%) і розумні годинник (17,6 млн; зростання на 48%).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я