«Чорна п’ятниця» цього року стала рекордною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Великий розпродаж в останню п’ятницю листопада, відомий як “Чорна п’ятниця”, цього року в США став найбільшим за всю історію онлайн-продажів. Використовуючи смартфони, планшети і комп’ютери, покупці за день витратили на покупки 7,4 млрд доларів.

Це на 1,2 млрд доларів більше показника, зафіксованого в 2018 році. Більш того, за даними Adobe Analytics, цей показник близький до торішнього показника “Кібер-понеділка” – понеділка, наступного за “Чорною п’ятницею”, коли знижки вводять інтернет-магазини. Минулого року «Кібер-понеділок ” приніс торгівлі 7,9 млрд доларів, цього року обсяг продажів оцінюється в 9,2 млрд доларів. Уточнимо, що фахівці Adobe Analytics засновують свої оцінки на даних 80 з 100 найбільших інтернет-магазинів США. Цікаво, що 2,9 млрд доларів в ході “чорної п’ятниці” було витрачено з використанням смартфонів.

Продажі самих смартфонів зросли на 21% в порівнянні з минулим роком. Крім того, особливою популярністю користувалися іграшки, відеоігри і ноутбуки Apple. Середня вартість замовлення склала 168 доларів, що на 5,9% більше, ніж рік тому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.