Huawei про Samsung і американські санкції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei є однією з найбільш впізнаваних в світі, в її асортименті представлені смартфони, планшети, ноутбуки, побутова техніка і не тільки. В даний час компанія є другим за величиною виробником смартфонів у світі.

Генеральний директор Huawei по споживчому бізнесу Юй Чэндун (Yu Chengdong) заявив, що компанії мало бути другий. Вона докладає всіх зусиль, щоб зайняти лідерство в індустрії. Він додав, що якби не американські санкції, Huawei вже обійшла б Samsung і стала б найуспішнішим постачальником смартфонів за підсумками 2019 року.

Незадовго до введення американських санкцій Huawei вдалося відібрати друге місце на ринку смартфонів у Apple. Аналітики в один голос стверджують, що у Huawei був реальний шанс вирвати перше місце у Samsung в цьому році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами лідера Huawei, багато хто помилково вважає, що бренд Huawei продовжує зберігати популярність виключно через великий патріотизм китайців. Він зазначив, що продукти компанії користуються величезною популярністю у всьому світі. Як вже повідомлялося, продажі планшета Huawei MediaPad M6 за кілька місяців перевищать 2 мільйони одиниць, а розумні годинник Huawei Watch GT 2 за 45 днів купили більше мільйона чоловік.

Головною причиною досягнення таких результатів є задоволеність користувачів, а не патріотизм, як стверджує Юй Чендун.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.