Не гальмуй або розтовстієш! – в РС-версії Red Dead Redemption 2, схоже, деякі аспекти механіки залежать від продуктивності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувач Reddit під ніком Jimmyoneshot спробував розібратися у дивацтвах, які мають місце в РС-версії Red Dead Redemption 2.

Деякі користувачі помітили, що біг часу в світі Red Dead Redemption 2 на РС, схоже, залежить від частоти кадрів. Люди звернули увагу, що на РС день і ніч змінюються дуже швидко, а дощ з блискавками інший раз починається і закінчується за лічені миті.

Варто відзначити, що до внутрішньоігрового часу прив’язані деякі характеристики Артура Моргана. Так, герой повинен харчуватися, а виснаження негативно впливає, наприклад, на його показник витривалості. З іншого боку, якщо багато їсти, то герой набирає зайву вагу, що також негативно впливає на витривалість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Jimmyoneshot вирішив провести експеримент. Він створив два окремих Збереження на початку другого розділу. В одному випадку продуктивність була обмежена 30к/c, а в другому коливалася в межах від 100 до 130к/c. Потім Jimmyoneshot проводив один день у світі Red Dead Redemption 2, виконуючи одні і ті ж сюжетні місії, і протягом дня з’їдав чотири стейка.

При грі при 30к / C Артур набрав вагу, і відповідний показник виріс на 1,5 пункту. При грі при 100-130к / C Вага Артура знизився на 0,75 пункту.

Виходить, що чим вища продуктивність, тим швидше тече час у світі Red Dead Redemption 2, що впливає на показники героя.

Подібна проблема у свій час була в РС-версії Dark Souls 2, де при 60к/c показник міцності зброї знижувався в два рази швидше, ніж при 30к/c.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.