PayPal залишила Pornhub без грошей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команда платіжної системи PayPal оголосила, що сервіс більше не підтримує платежі для Pornhub, одного з найпопулярніших порносайтів у світі.

Про це повідомило видання Vice. Дане рішення вплине на «сотні тисяч» людей, що використовують Pornhub як джерело доходу.

Більшість відвідувачів Pornhub можуть думати, що сайт надає доступ до нескінченного безкоштовного порно. Однак Pornhub також дозволяє завантажувати, продавати і звертати в гроші іншими способами відео, самостійно створене користувачами. І тепер автори роликів, які використовували PayPal для отримання грошей, будуть змушені перейти на інші методи оплати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В офіційному блозі команди Pornhub відзначається:

“Ми всі пригнічені горем від рішення PayPal припинити платежі більш ніж сотні тисяч авторів, які покладалися на цю систему для одержання засобів до існування”.

PayPal зі свого боку пояснює, що виявила проведені Pornhub «певні бізнес-платежі» через PayPal без дозволу. В результаті, було вирішено вжити заходи, щоб запобігти в майбутньому поява таких транзакцій. Потім з’явилося уточнення, що мова йшла саме про платежі авторам. Крім того, правила PayPal забороняють використання служби для здійснення діяльності, яка пов’язана з «матеріалами або послугами відверто сексуального характеру».

Pornhub пропонує авторам перейти на інші методи оплати, такі як чеки, прямі депозити, електронний гаманець Paxum і криптовалюту Verge, що, звичайно, не так зручно і звично, як PayPal.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.