Паралізований геймер встановив рекорд у Fortnite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Книга рекордів Гіннеса поповнилася новим досягненням геймера. Рокі Стоутенбург встановив рекорд за кількістю виграних матчів в Fortnite, використовуючи джойстик для управління ротом.

Стоутенбург захоплювався хокеєм, мотоспортом і відеоіграми, але після нещасного випадку хлопця паралізувало з шиї до ніг. Від більшості хобі довелося відмовитися, але гри в житті Рокі залишилися, коли брат подарував йому джойстик для управління діями персонажа за допомогою рота.

«Це контролер з бічної трубкою, трьома центральними трубками, аналоговим джойстиком і губні перемикачем внизу, і [для гри] ви просто потягуєте або пихкаючи в 4 отворах, переміщаєте аналоговий джойстик або натискаєте на губній перемикач», — пояснив Стоутенбург.

Спочатку Роки не міг звикнути до подібного управління, але не кидав практикуватися. У підсумку хлопець призвичаївся і переключився з одиночних ігор на змагальні, граючи в «королівські битви», на кшталт PUBG і Fortnite.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останній Рокі домігся великих успіхів. Станом на березень 2019 року він виграв 509 матчів і заробив 11 вбивств в одному матчі. Завдяки своїм досягненням Стоутенбург встановив новий рекорд, потрапивши в список Guinness World Records 2020 і Guinness World Records 2020 gamer’s Edition.

Притому свої перемоги Рокі заробив не в гордій самоті, а з глядачами на Twitch.

“Бути частиною Twitch дуже весело. У тебе багато друзів… тобі ніколи не доведеться грати поодинці — у тебе завжди є з ким пограти або з ким поговорити. Twitch — дійсно гарне співтовариство, в яке можна взяти участь”, – сказав Рокі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.