Забезпечте ендокринним залозам краще функціонування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом ми отримуємо визначення, що це система, що здійснює регулювання організму через рідину, а оскільки основною рідиною в тілі людини є кров, то вона здійснює регуляцію через кров. Речовинами, за допомогою яких здійснюється регуляція, є гормони. Гормони – органічні речовини білків, які виробляються в залозах внутрішньої секреції та роблять вплив на обмін речовин. Так ось, для підтримки ендокринної системи існують різні препарати, одним з яких є капсули Тіглеон. Ці капсули містять урівноважений комплекс для підвищення функціонування залоз внутрішньої секреції.

Що всередині капсул?

В основі комплексу лежать три компоненти: L-тирозин, L-карнітин, L-лейцин. Перший компонент є амінокислотою яка з’єднуючись з атомами йоду впливає на синтез гормональної системи щитовидки. Недолік гормонів призводить до порушення ендокринної системи та роботу щитовидної залози, а також нервової системи. Також, L-тирозин покращує працездатність мозку та пригнічує стрес й піднімає тонус, тим самим приводячи до підвищення розумової та фізичної активності й на обмін речовин в цілому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Другий компонент – L-карнітин є природним речовиною та схоже з вітамінами групи В. Синтезується в тканинах печінки. Він виробляє профілактику в захворюваннях з серцево-судинної системи та коригує метаболізм.

Останній компонент L-лейцин має імуностимулюючу та анаболічним ефектом, таким чином, стимулюючи клітинний імунітет й пригнічує порушення обміну речовин, що утворилися при стресі.

Рекомендації до вживання

Препарат Тіглеон рекомендується вживати як амінокислотний комплекс для поліпшення синтезування тиреоїдних гормонів, наднирників, щитовидної залози та інших залоз внутрішньої секреції. Капсули Тіглеона покращують метаболічні процеси та нормалізують рівень холестерину і ліпопротеїдів в крові. Може також сприяти полегшенню перебігу неврозу, депресивних станів, дратівливості та занепокоєння. Препарат сприяє поліпшення настрою й психоемоційного стану, особливо в період тривалих стресових навантажень. Тіглеон також сприяє зміцненню організму при імунодефіцитних станах, завдяки помірному антиоксидантній дії.

Як вживати капсули?

Тіглеон рекомендується приймати по 1-2 капсулі 4 рази на день за півгодини до їжі протягом 1-2 місяців. Подальший термін вживання вимагає консультації з лікарем. Препарат не рекомендується вживати дітям про 12 років, а також вагітним або вигодовують дітей мамам. Термін придатності препарату становить 2 роки, за умовами зберігання від 0˚ до 25˚С.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.